Jump to content


Photo

Corruption in LAME MP3 Encoder Package

mp3 package

  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 juliand

juliand

    Whiner

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 20 January 2016 - 08:32 PM

Today I downloaded lame3.99.5-64.zip. For some reason it is  missing lame_enc64.dll. Instead there is a file called lame_enc.dll. This file however doesn't match the size the same file in the 32-bit version of the codec. I had a version that I downloaded on another system a couple of months ago so I've been able to use that one and move on. I'm reporting this so that whoever controls the LAME package can correct the issue.


  • Douglasmi likes this

#2 zeNmaster

zeNmaster

    ***

  • Administrators
  • 166 posts
  • LocationEU

Posted 22 January 2016 - 11:53 AM

Nobody changed it. Check date modified column.

 

Are you sure you download it from here?
http://www.free-code...ame_encoder.htm



#3 juliand

juliand

    Whiner

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 22 January 2016 - 05:56 PM

Yes I did download from the link location. To verify, I just downloaded the package. Attached is a screenshot of the package opened in WINZIP,

 

Attached Files



#4 zeNmaster

zeNmaster

    ***

  • Administrators
  • 166 posts
  • LocationEU

Posted 28 January 2016 - 02:39 PM

As i said, nobody changed that archive file ;) Maybe you download it from somewhere else.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users